Over mij

Ik ben Judith Noordzij, 32 jaar, wonend in Rotterdam, enthousiast, positief, sportief en ik heb vitiligo. Gedurende de afgelopen jaren heb ik een bovenmatige interesse ontwikkeld in het menselijk gedrag, het menselijk lichaam en het menselijk brein. En dan vooral in de wisselwerking tussen deze drie. Om hier elke dag mee bezig te kunnen zijn, ben ik online ondernemer, coach, spreker en schrijver.

Hier ben ik niet zomaar gekomen. Zonder breakdown geen breakthrough zeggen ze wel eens en dat geldt zeker ook voor mij. Van 2011 t/m 2014 was ik advocate bij een groot advocatenkantoor op de Zuidas in Amsterdam. Ik maakte werkweken van >60 uur per week en probeerde daarnaast ook op alle andere vlakken de ballen hoog te houden. Ik vergat alleen één ding: het persoonlijke vlak. Dit resulteerde in een heftige burn out. Ik kon werkelijk waar níks meer, geen gesprek kon er met mij worden aangeknoopt. Mijn hersenen waren op. Noodgedwongen moest ik rust nemen en met mijzelf “aan de slag”.

Een emotioneel en lichamelijk zwaar, maar bovenal mooi herstelproces volgde. Ik ging op ontdekkingstocht naar mezelf en leerde naar mijn hart te luisteren en voor mijn lichaam en geest zorgen. Ik leerde dat ik niet mijn omgeving moest volgen, maar mijn hart. Ik leerde mijzelf accepteren zoals ik ben, mét mijn vitiligo. En ik leerde dat mijn dromen en gevoelens er mochten zijn. Kortom; ik leerde mezelf zijn.

Mijn ultieme droom is een wereld waarin iedereen zichzelf is. Een wereld waarin iedereen zijn/haar hart volgt, waarin iedereen geniet van het leven, waarin iedereen zichzelf accepteert en waardeert.

Om mijn steentje bij te dragen richting deze mooie wereld, heb ik besloten om actief mijn verhaal te delen. Dit doe ik via deze website, maar ook in real life als spreker voor groepen en tijdens workshops. Door het delen van mijn verhaal, hoop ik zoveel mogelijk mensen te inspireren en te motiveren om voor zichzelf te kiezen.

Ik geloof erin dat elk mens diep van binnen weet waar hij/zij behoefte aan heeft en diep van binnen weet waar zijn/haar hart ligt. Echter, gedurende het proces van volwassen worden, leren wij onszelf af om hiernaar te luisteren. We willen gewaardeerd worden en zoeken die waardering buiten onszelf. We raken van onszelf vervreemd.  Mijn eigen zoektocht naar mezelf maken mij een ervaringsdeskundige wat betreft dit onderwerp. Hierdoor groeide bij mij de passie en de drang om anderen die hiermee strugglen te helpen. Dit doe ik door middel van het geven van een lezing, door het organiseren van events, en door het delen van mijn leven op Youtube.

Tot slot geloof ik er in dat een gelukkige en gezonde geest past in een gelukkig en gezond lichaam. Ik train (bijna) dagelijks en ben bewust met voeding bezig. Op mijn Instagram pagina geef ik mijn volgers een kijkje in de keuken van mijn leven. Ik hoop hiermee zoveel mogelijk mensen te inspireren en te motiveren om actief te leven en goed voor zichzelf te zorgen.

Wil je meer van me weten, wil je een keer afspreken of wil je een samenwerking aangaan? Mail naar team@junoordzij.com