mijn favorieten

Op deze pagina vind je mijn favoriete producten die ik (bijna) dagelijks gebruik. Ze helpen mij goed voor mezelf te zorgen en maken mijn leven een stukje makkelijker! 😊 Het zijn producten met merken waar ik mee samenwerk of heb samengewerkt en waar ik erg enthousiast over ben.

Sommige linkjes die gebruikt worden zijn affiliatelinks. Dat betekent dat ik een klein percentage ontvang mocht jij iets via mijn link bestellen of mijn kortingscode gebruiken. Een affiliatelink maakt het product verder niet duurder o.i.d., dus je krijgt óf korting vanwege de code, of je merkt er verder niks van dat je de link gebruikt. Uiteraard super veel dank van mijn kant mocht je de link via mijn website gebruiken! 😊

Fitbit Luxe

Ik draag sinds 2015 een horloge van Fitbit en sinds 2017 ben ik ambassadrice van Fitbit. Sinds augustus 2021 draag ik de mooie Fitbit Luxe, die mij helpt bij het monitoren van mijn gezondheid.

La Roche Posay

Vanwege mijn huidaandoening (vitiligo) hecht ik véél waarde aan goede zonbescherming. Via de apotheek kwam ik in 2015 bij La Roch Posay terecht en ik wil nooit meer anders. Sinds 2019 ben ik ambassadrice van La Roche Posay.

Foodspring

Sinds april 2021 ben ik ambassadrice van Foodspring en bestel ik mijn supplementen, eiwitpoeder en eiwitrepen bij Foodspring. Kortingscode junoordzijFSG geeft 15% korting op het gehele assortiment (excl. aanbiedingen).

Pranamat ECO spijkermat

Krijg via onderstaande link 20% korting 🙂

Boeken

Bekijk hier een lijst met mijn favoriete boeken