Boek mij als (online) spreker

Boek mij als (online) spreker

Ik heb afgelopen jaren veelvuldig gesproken op events, seminars, congressen en bij bedrijven.

Spreken is voor mij een tweede natuur en ik breng met veel plezier mijn energie, tips en lessen over op een nieuwsgierige zaal vol mensen.

Inhoud

Mijn lezingen zijn niet theoretisch en ik gebruik nooit een saaie PowerPoint presentatie. Ik vertel levendig, houd het praktisch, vol concrete tips en gebruik veel voorbeelden. Ik put uit mijn ervaringen en de lessen die ik tot nu toe heb geleerd in het leven.

Zo spreek ik over:

Uiteraard kunnen deze onderwerpen ook samengevoegd worden of kan er op basis van bovenstaande punten over een invulling gesproken worden die aansluit bij het publiek.

Mijn streven is om een ieder die de lezing heeft bijgewoond enthousiast, geïnspireerd en met concrete handvatten de bijeenkomst te zien verlaten.

Zowel off- als online

Ik geef mijn lezingen fysiek op het event, congres, seminar of bij u op kantoor. Ook geef ik mijn lezingen online in de vorm van een webinar.

Ik ben ook in te huren als dagvoorzitter.

Prijsindicatie

Mijn tarief als spreker zit tussen de €1.500,- en €3.000, afhankelijk van de specifieke afspraken die we maken.

Mail gerust voor meer informatie, overleg of het maken van een afspraak naar team@junoordzij.com

Reviews

Judith Noordzij

Ik geloof erin dat elk mens diep van binnen weet waar hij/zij behoefte aan heeft en diep van binnen weet waar zijn/haar hart ligt. Echter, gedurende het proces van volwassen worden, leren wij onszelf af om hiernaar te luisteren. We willen gewaardeerd worden en zoeken die waardering buiten onszelf. We raken van onszelf vervreemd. Mijn eigen zoektocht naar mezelf maken mij een ervaringsdeskundige wat betreft dit onderwerp. Hierdoor groeide bij mij de passie en de drang om anderen die hiermee strugglen te helpen. Dit doe ik door middel van het geven van een lezing, door het organiseren van events, en door het delen van mijn leven op Youtube.