ONLINE COACHING

ONLINE COACHING

Voor de dames en heren die intensiever met mij aan de slag willen dan alleen een inspirerende koffiedate, bied ik online coaching aan. Voor een online coaching traject heb ik een beperkt aantal plekken en neem ik alleen mensen aan die écht gedreven zijn om verandering door te voeren in hun leven. 

Online coaching is iets voor jou als jij:

 • Erachter wilt komen wie je bent en waar je gelukkig van wordt
 • Blijvende verandering wilt doorvoeren in je leven
 • Bereid bent om nu écht in actie te komen
 • Bereid bent om een spiegel voorgehouden te krijgen
 • Weer blij wilt worden met jezelf
 • Weer wilt leren je eigen keuzes maken.
Als dit op jou van toepassing is, help ik je héél graag!

Hoe ziet online coaching eruit?

Een traject van online coaching duurt altijd zes maanden. In die zes maanden, heb je 1x in de 14 dagen een één-op-één sessie met mij, waarin we jouw situatie bespreken en concrete plannen maken. Daarnaast krijg je van mij een werkboek waarmee je aan de slag kunt gaan, om erachter te komen wie je bent en wat je wilt. Ook krijg je mijn mobiele nummer en mag je mij whatsappen, waarbij ik je beloof dat je altijd binnen 48uur een reactie van mij krijgt. Ik ben zes maanden lang jouw mentor langs de zijlijn die jou helpt om de gewenste veranderingen in je leven écht door te voeren.
 
Dus:
 • 6 maanden intensieve begeleiding
 • 1 x per 14 dagen een online skype call van 60 minuten
 • Whatsapp bereikbaar voor vragen en sparren – reactie binnen 48 uur
 • Werkboek om mee aan de slag te gaan
 • Een eerlijke en ondersteunende mentor.

Investering

 
Een traject van zes maanden online coaching koste €3.999,- excl. btw. 
 
Ik heb maar een beperkt aantal plekken voor online coaching, omdat ik mijn coachees ook echt daadwerkelijk goed wil kunnen begeleiden, dus neem bij interesse vooral contact met me op om te informeren of er nog plek is.
 
Je kunt mij bereiken op team@junoordzij.com
 
Heb je vragen of wil je meer informatie? Mail dan ook gerust!

Reviews

Ik weet nu wat ik écht wil

Ik ben de cursus gaan volgen voor een persoonlijke struggle, en dus niet carrière gericht. Ook hiervoor heeft de cursus mij ontzettend geholpen. Ik ben mij gaan realiseren wat ik zelf echt belangrijk vind, en hoe ik op dit punt kan komen. Je merkt echt aan hoe Judith de stof overbrengt dat zij dit echt met heel haar hart doet. Heel veel positiviteit en zelfliefde 🙂
- Nieuwkoop

De online cursus van Judith heeft mij het laatste zetje gegeven om knopen door te hakken.

Het werkboek zet aan tot actie en is duidelijk opgebouwd. Het heeft mij geholpen om de wirwar aan gedachten helder te krijgen. Dankzij het beantwoorden van de vragen werd het voor mij duidelijk wat ik wilde en gaf het mij de zekerheid om het gesprek met mijn werkgever aan te gaan. Hiernaast heb ik waardevolle gesprekken gevoerd met mijn partner, ouders en vrienden door de verschillende vragen te bespreken. De begeleidende filmpjes van Judith gaven mij extra inspiratie en motivatie. Judith is heel toegankelijk en open over haar eigen struggles wat veel herkenning geeft. De cursus heeft mij veel opgeleverd en raad ik iedereen aan die op een kruispunt staat en niet weet welke kant hij/zij op moet.
- Cuijk

Fantastisch & zo waardevol.

Lieve Judith, Wat een onwijs waardevolle cursus. Zo blij dat ik mij dit kadoo heb gegaan. Ik roep al jaren dat ik voor mezelf wil beginnen. Met deze cursus ga ik nu onderzoeken of ik dit ook echt wil. En zal ik straks op mijn 80ste niet denken had ik het toch maar verder uitgezocht.
- Amersfoort

Verhelderend en inspirerend

Judith heeft mij met name geadviseerd op het gebied van mijn carrière, maar ook op andere gebieden. Ze is ontzettend talig, luistert goed en weet de spijker telkens op zijn kop te slaan. De koffiedate heeft meer gebracht dan ik op voorhand hoopte. Judith is objectief en weet je echt die spiegel voor te houden, maar wel op een inzichtelijke en positieve manier. Het gesprek met haar heeft me gemotiveerd en geïnspireerd. Judith is niet zomaar een coach; een gesprek met haar geeft je - naast een verhelderende blik - een totaal andere kijk op de dingen waar je tegen aanloopt, maar vooral op jezelf! Dank hiervoor Judith!

Reactie van het bedrijf

Dankjewel voor deze prachtige review Stacey. Ik heb je met heel veel plezier en liefde geholpen.

- Voorburg

Een bevestiging die ik lange tijd nodig had.

Met een duidelijk diploma zou de 'job van m'n leven' vinden eenvoudig zijn, dacht ik. Jaren bleef ik echter op mijn honger zitten want het bleek niet mijn droombaan te zijn. Toch spreekt hier een gelukkig iemand. Dit kan ik zeggen na m'n gesprek met Judith. Ik was op zoek naar geruststelling, bevestiging en verheldering en ik kreeg ze. Een superfijn, vlot en aangenaam gesprek waar ik m'n verhaal kon doen. Ruimte tot nadenken en emotie, inspirerende uitspraken en nieuwe inzichten. Zelfs mijn jobcoach en mijn eigen traject van telkens weer nieuwe opleidingen brachten deze rust en antwoorden niet. Ik ga met deze koffiedate enthousiast en dankbaar aan de slag. Dankjewel, Judith!

Reactie van het bedrijf

Dankjewel voor deze review Jirka. Ik ben enorm blij dat wij elkaar gesproken hebben en ik jou een stapje in de goede richting kon helpen! Liefs, Judith

- Kruibeke
5 klanten waarderen ons gemiddeld met een 9.6/10