ONLINE COACHING

ONLINE COACHING

Voor de dames en heren die intensiever met mij aan de slag willen dan alleen een inspirerende koffiedate, bied ik online coaching aan. Voor een online coaching traject heb ik een beperkt aantal plekken en neem ik alleen mensen aan die écht gedreven zijn om verandering door te voeren in hun leven. 

Online coaching is iets voor jou als jij:

Als dit op jou van toepassing is, help ik je héél graag!

Hoe ziet online coaching eruit?

Een traject van online coaching duurt altijd zes maanden. In die zes maanden, heb je 1x in de 14 dagen een één-op-één sessie met mij, waarin we jouw situatie bespreken en concrete plannen maken. Daarnaast krijg je van mij een werkboek waarmee je aan de slag kunt gaan, om erachter te komen wie je bent en wat je wilt. Ook krijg je mijn mobiele nummer en mag je mij whatsappen, waarbij ik je beloof dat je altijd binnen 48uur een reactie van mij krijgt. Ik ben zes maanden lang jouw mentor langs de zijlijn die jou helpt om de gewenste veranderingen in je leven écht door te voeren.
 
Dus:

Investering

 
Een traject van zes maanden online coaching koste €3.999,- excl. btw. 
 
Ik heb maar een beperkt aantal plekken voor online coaching, omdat ik mijn coachees ook echt daadwerkelijk goed wil kunnen begeleiden, dus neem bij interesse vooral contact met me op om te informeren of er nog plek is.
 
Je kunt mij bereiken op team@junoordzij.com
 
Heb je vragen of wil je meer informatie? Mail dan ook gerust!

Reviews

Een super fijne community

Lang getwijfeld of ik mij zou aansluiten bij de fire to inspire community. Tot ik op een dag besloot het gewoon te doen. Ik heb er nog geen dag spijt van gehad! De herkenbaarheid, de gesprekken die je voert (of enkel mee leest), het contact met gelijkgestemde.. Het is zoo ontzettend fijn, wetende dat je niet de enige bent. En dankzij de blogs/vlogs/lessen van (ervarings)deskundige maakt dat ik beetje bij beetje steeds meer uit mijn schulp durf te komen & weer veel meer ga luisteren & handelen naar wat IK wil. Ik kan dit iedereen aanbevelen❤
- Alkmaar e.o.

Wat een fijn persoon is Judith!!!

Ik ben de cursus gaan volgen nadat ik thuis kwam te zitten met een burn-out. Ik heb echt ontzettend veel aan de cursus gehad en de persoonlijke tips en adviezen van Judith. Judith is een lief warm persoon die je met alle geduld helpt. De live sessies zijn erg fijn om ideeën met elkaar uit te wisselen en je hebt een stok achter de deur om door te gaan met de cursus. De cursus is een echte aanrader. Judith bedankt!!
- -

Fire to inspire platform: de plek waar je gehoord wordt en waar iedereen gelijk is

Het platform wat Judith heeft opgericht, kan ik iedereen aanbevelen. Op het platform komen diverse onderwerpen aan bod en het fijne is dat je er kan sparren met andere gelijk gestemden en inspiratie kan halen uit de ervaringen van anderen. Ook als je liever wat anoniemer wil blijven, dan is dat helemaal goed en het is heel vrijblijvend. Judith is heel betrokken bij het platform en ze geeft hele waardevolle suggesties/tips. Het platform is voor mij heel waardevol en ben enorm dankbaar dat Judith dit platform heeft opgericht.
- Rotterdam

Erg prettig gesprek gehad

Ik heb een erg fijn gesprek met Judith gehad, ze stelde mij op mijn gemak. Ik heb veel tips gehad die ik ook meteen al heb toegepast. Ik zou het iedereen aanraden! Het voelt als een opluchting om met iemand te kunnen sparren en ik voelde me erg begrepen.
- Eindhoven

Door de cursus er achter gekomen dat wat ik wil, ik al heb en daar van wil genieten.

Voordat ik aan deze cursus begon kende ik mezelf al aardig goed. Maar door deze cursus echt de puntjes op de i kunnen zetten en daardoor hele waardevolle sprekken kunnen voeren met belangrijke mensen om me heen. Het uitschrijven van mijn doel vond ik lastig maar toen hij eenmaal op papier stond, wat een verademing. Om hard op uit te kunnen spreken dat ik nu geen doel heb, maar juist optimaal wil genieten an wat ik nu heb!
- -

De plek waar iedereen gelijk is en waar je jezelf kan zijn

Ik ben inmiddels 3 maanden lid op het forum en het is voor mij echt een hele fijne plek. Ik ben een man van 40. Zoals Judith het noemt: "de plek waar je jezelf kunt zijn en waar je geïnspireerd wordt om jezelf te ontwikkelen." Het fijne aan het forum is dat je je gedachten kunt delen met anderen en ze zo een plek kan geven en ze op een bepaalde manier kan verwerken voor jezelf. Iedereen is hier gelijk. Je krijgt altijd wel op een bepaalde manier hulp van een gelijkgestemde en je kan ook hulp/advies geven aan een ander vanuit je eigen ervaringen. Zo weet je ook voor jezelf: je bent niet alleen en je staat er niet alleen voor. Het heeft mij heel veel positiviteit gegeven en ik heb er ook meer zelfvertrouwen door gekregen. Je leert je emoties delen en op te schrijven. Ik zou zeggen: probeer het eens en meld je aan, ga er open in en zie wat er allemaal van moois op je pad gaat komen.
- De ideale wereld

Ik weet nu meer wat ik wil naar aanleiding van de Fire to Inspire cursus!

Ik heb de fire to inspire cursus de afgelopen maandag op mijn eigen tempo kunnen doen. Door de Zoom meetings heb je een stok achter de deur om eraan te werken, dieper op de stof in te gaan en ervaringen te delen. Zelf heb ik veel aan de cursus gehad, het heeft me meer inzicht en duidelijkheid gegeven over wie ik (ook al weer) ben en welke kant ik op wil. Zowel persoonlijk als qua werk en ondernemen. Ik heb al een aantal stappen ondernomen om ook echt die kant op te gaan!
- Rotterdam

inspirerend en liefdevol

Mijn ervaring is heel positief! Er is ruimte voor feedback, oprechte interesse & zeer betrokkenheid vanuit Judith. Ook tijdens de live sessies komen mooie gesprekken tot stand. Het werkboek geeft je mooie opdrachten om mee aan de slag te gaan waar je zeker wat aan hebt, voor ieder zijn eigen proces! Het heeft mij veel inzicht gegeven en zou deze cursus zeker aanbevelen aan anderen om mij heen! Ik ben zeer dankbaar dat ik deze cursus heb mogen volgen!
- Opende

Judith is de liefste, leukste en beste coach!

Ik kwam toen ik aan het coachtraject met Judith begon net uit een burn-out. Dan heb je even een richtingaanwijzer nodig. Iemand die je helpt bij de dingen die je graag wilt, want je weet zelf echt niet hoe. Ik wist het in ieder geval niet. Judith heeft me precies de goede dingen laten inzien, de fijnste dingen aangereikt en me richtingen aangewezen waar ik zelf nooit aan had gedacht. Met hulp en coaching van haar voelde het alsof ik weer grip had. Door de liefdevolle benadering van Judith voel je je echt begrepen en gezien. Ze is enorm betrokken, maar geeft je ook alle ruimte om zelf dingen te ontdekken. Je moet het uiteindelijk toch (met een beetje hulp) zelf doen. Dat vond ik zo fijn! Op een gegeven moment begon ik te merken dat ik weer grip kreeg. Het gevoel dat ik weer zelfstandig was en dat ik niet ‘zomaar’ wat deed. Samen met Judith heb ik weten te bereiken dat ik me zelfstandig voel, dat ik dingen doe waar ik echt gelukkig van word en niet zomaar keuzes maak. Ik maak nu heel bewust keuzes die goed voor me zijn en waar ik gelukkig van word. En dat is het belangrijkst. Judith heeft me geholpen met het terugvinden van mijn vrijheid. Daar ben ik super blij mee. Naast dit alles is Judith een super gezellig persoon en heb ik het bij de coachgesprekken hartstikke gezellig gehad. Judith, dank je wel voor alles!
- Enter

Dé energieboost die ik nodig had!

De koffiedate met Judith vond ik heel fijn en ontzettend inspirerend. Dit heeft mij echt weer even de boost gegeven die ik nodig had. Judith is een prachtig persoon en zij heeft mij zeer waardevolle hands-on tips kunnen geven om de volgende stappen in mijn avontuur te zetten. Een aanrader!
- Grevenbicht

Echt motiverend!

Judith is echt een zeer veelzijdig en intelligent persoon dat tijdens haar coachsessie zeer veel empathie toont. Haar energie is zeer aanstekelijk en ze weet door het stellen van open vragen je beter te laten nadenken over bepaalde zaken waar je mee worstelt. Zo geeft ze je een steuntje in de rug en meer zelfvertrouwen zodat je weer verder kan.
- Anoniem

Judith heeft mij aan het denken gezet!

Ik ben enorm blij dat ik Judith haar hulp heb gekregen. Ik vond het wel spannend, maar heb goed advies van haar kunnen krijgen. ik vind het wel nog spannend om haar advies ook echt toe te passen, maar stap voor stap
- Amsterdam

Waardevolle koffiedate

Na mijn burn-out was ik nog een beetje zoekende naar of mijn huidige werk bij mij past of niet. Heb naar fijn met Judith over kunnen sparren. Ze luisterde en gaf mij adviezen. Dat is voor mij echt waardevol geweest. Wat mij het meeste is bij gebleven dat welke keuze je maakt oké is zolang het voor jezelf goed voelt en je er blij van wordt!
- Anoniem

Een gestructureerde manier om te bepalen wat je wil en dat te gaan bereiken

De cursus heeft mij erg geholpen om stap voor stap te bepalen wie ik ben, wat ik wil en hoe ik dat kan bereiken. Doordat je in de cursus aan de hand van verschillende opdrachten gedwongen wordt om er stap voor stap bij stil te staan ontstaat er een compleet beeld. Aan het eind van de cursus had ik een mooi stappenplan om daadwerkelijk te kunnen bereiken wat ik graag wil.
- Anoniem

Ontdekken wie je bent en waarvoor je op deze wereld bent

De Fire & Inspire cursus van Judith is heel erg waardevol voor mij geweest en hoe ik mijn leven wil indelen. Het heeft mij duidelijkheid gegeven op de vraag wie ik ben en wat voor mij belangrijk is in mijn leven. En dan met name eerlijk te zijn tegen en over mezelf. Ik ging erin met de vraag: Wat wil ik voor werk gaan doen, wat past bij mij, wat kan ik? Maar uiteindelijk heb ik geleerd dat het voor mij niet per se belangrijk is wat voor beroep ik uitvoer, maar wie ik ben en waar ik voor sta. En dat ik me niet anders voor (moet) doe(n) dan wie ik ben. Met dit idee heb ik mijn leven weer een bepaalde richting gegeven waar ik gelukkig van wordt in plaats van bezig te zijn wat ik denk te moeten doen of uitdragen.
- Amsterdam

Judith kan goed luisteren en geeft fijne passende adviezen

Judith heeft mij erg geholpen door goed te luisteren en geschikte adviezen te geven. Ik vond het erg prettig om mijn twijfels met haar te delen en met iemand te kunnen sparren over hoe ik hier mee om kan gaan. Ze heeft met me meegedacht en adviezen gegeven waar ik direct mee aan de slag kan!
- Anoniem

Fijne cursus!

Ik ben al veel bezig geweest met persoonlijke ontwikkeling en ik wist ook al half wat ik wilde, maar door de cursus werd ik eens geforceerd om écht na te denken, vooral omdat ik het moest opschrijven. Doordat de details langzaam helderder werden voor mezelf, en in het laatste hoofdstuk mijn belemmeringen werden aangepakt, heb ik nu veel meer vertrouwen in mijn plan. De theorie en motiverende teksten van Judith helpen goed. Mooie combinatie met de vragen. Dankjewel voor de cursus judith.
- Anoniem

Fijne en duidelijk uitleg

Judith heeft een hele fijne en duidelijke manier van uitleggen waardoor de kern van haar verhaal goed op mij overkwam. En met de vragen die ze stelde kwam ze goed tot de kern van mijn probleem en dat heeft me enorm aan het denken gezet. Top coach!
- Anoniem

Positief en enthousiast

Judith heeft een goede cursus neer gezet! Goede opbouw van vragen. Veel om over na te denken. Ik ben blij dat ik mee heb gedaan, het heeft me meer inzicht in mezelf gegeven. Het gaf me de kracht die ik nu nodig heb.
- Anoniem

Inspirerend!

Judith deelt haar ervaringen in de meest pure en kwetsbare vorm. Ze brengt het terug tot de basis, komt tot de kern, geeft mooie inzichten en nuttige handvatten en brengt je naar een nog mooiere versie jezelf.
- Amsterdam
44 klanten waarderen ons gemiddeld met een 9.4/10