ONLINE COACHING

ONLINE COACHING

Voor de dames en heren die intensiever met mij aan de slag willen dan alleen een inspirerende koffiedate, bied ik online coaching aan. Voor een online coaching traject heb ik een beperkt aantal plekken en neem ik alleen mensen aan die écht gedreven zijn om verandering door te voeren in hun leven. 

Online coaching is iets voor jou als jij:

 • Erachter wilt komen wie je bent en waar je gelukkig van wordt
 • Blijvende verandering wilt doorvoeren in je leven
 • Bereid bent om nu écht in actie te komen
 • Bereid bent om een spiegel voorgehouden te krijgen
 • Weer blij wilt worden met jezelf
 • Weer wilt leren je eigen keuzes maken.
Als dit op jou van toepassing is, help ik je héél graag!

Hoe ziet online coaching eruit?

Een traject van online coaching duurt altijd zes maanden. In die zes maanden, heb je 1x in de 14 dagen een één-op-één sessie met mij, waarin we jouw situatie bespreken en concrete plannen maken. Daarnaast krijg je van mij een werkboek waarmee je aan de slag kunt gaan, om erachter te komen wie je bent en wat je wilt. Ook krijg je mijn mobiele nummer en mag je mij whatsappen, waarbij ik je beloof dat je altijd binnen 48uur een reactie van mij krijgt. Ik ben zes maanden lang jouw mentor langs de zijlijn die jou helpt om de gewenste veranderingen in je leven écht door te voeren.
 
Dus:
 • 6 maanden intensieve begeleiding
 • 1 x per 14 dagen een online skype call van 60 minuten
 • Whatsapp bereikbaar voor vragen en sparren – reactie binnen 48 uur
 • Werkboek om mee aan de slag te gaan
 • Een eerlijke en ondersteunende mentor.

Investering

 
Een traject van zes maanden online coaching koste €3.999,- excl. btw. 
 
Ik heb maar een beperkt aantal plekken voor online coaching, omdat ik mijn coachees ook echt daadwerkelijk goed wil kunnen begeleiden, dus neem bij interesse vooral contact met me op om te informeren of er nog plek is.
 
Je kunt mij bereiken op team@junoordzij.com
 
Heb je vragen of wil je meer informatie? Mail dan ook gerust!

Reviews

Een bevestiging die ik lange tijd nodig had.

Met een duidelijk diploma zou de 'job van m'n leven' vinden eenvoudig zijn, dacht ik. Jaren bleef ik echter op mijn honger zitten want het bleek niet mijn droombaan te zijn. Toch spreekt hier een gelukkig iemand. Dit kan ik zeggen na m'n gesprek met Judith. Ik was op zoek naar geruststelling, bevestiging en verheldering en ik kreeg ze. Een superfijn, vlot en aangenaam gesprek waar ik m'n verhaal kon doen. Ruimte tot nadenken en emotie, inspirerende uitspraken en nieuwe inzichten. Zelfs mijn jobcoach en mijn eigen traject van telkens weer nieuwe opleidingen brachten deze rust en antwoorden niet. Ik ga met deze koffiedate enthousiast en dankbaar aan de slag. Dankjewel, Judith!
- Kruibeke
1 klant waardeert ons gemiddeld met een 10/10