ONDERNEMER

Ondernemer

Sinds juli 2017 ben ik werkzaam als zelfstandig ondernemer en ik wil nooit meer anders.

Ik ben eigenaar van twee bedrijven: Judith Noordzij Coaching en JUST.thelifestyle. JUST.thelifestyle heb ik opgericht samen met mijn vriend, Maarten de Groot.

Ik verdien mijn geld met het geven van (online) lezingen, (online) workshops, (online) coachsessies, verkoop van e-books, aanbieden van online cursussen, uitbrengen van een boek, uitbrengen van een planner en samenwerkingen via social media.

Toen ik in april 2017 besloot dat ik voor mezelf wilde beginnen, besloot ik eerst parttime te gaan werken,alvorens mezelf in het diepe te gooien. Dit duurde slechts twee maanden, want in twee maanden tijd groeide mijn online business uit naar een business waar ik van kon leven.

Ik onderneem niet volgens een bepaald uitgestippeld meerjaren businessplan; ik onderneem op gevoel. Als ik een idee heb werk ik het uit en als de uitwerking goed voelt, voer ik het uit. Dat resulteert in succesvolle formats die veelvuldig herhaald worden en in formats die niet herhaald worden. Ik leer elke dag en deel tips die ik heb zowel gratis op mijn social media kanalen als betaald tijdens workshops, cursussen en koffiedates.