Gisteravond (2 december) postte ik het volgende op Instagram:

En toen

En toen kreeg ik >200 reacties onder de foto en nog eens >100 berichtjes in mijn inbox. Dit alles was voor mijzelf een bevestiging dat de behoefte aan een simpel kaartje, een blijk van erkenning, aan aandacht, heel groot is.Ā En daarom heb ik besloten een kaartenactie in het leven te roepen. Het is voor mij niet te doen om >300 kaartjes te gaan versturen, maar we kunnen wel elkaar kaartjes versturen! Kaartjes krijgen is nou eenmaal te gek en hoe leuk is het als we elkaar kaartjes kunnen sturen in deze tijd waarin het fijn is om wat extra aandacht te krijgen.

De actie

Het idee is heel simpel: jij krijgt een kaartje en jij verstuurt een kaartje.

Hoe doe je mee?

Laat hieronder in het contactformulier jouw adresgegevens achter en dan ontvang je een mail van mij met het adres van iemand anders. Als je meerdere mensen een kaartje wilt sturen, let me know, dan stuur ik je meerdere adressen šŸ™‚ Je kunt t/m zondag 8 december je adres achterlaten. Daarna stopt de actie en ga ik alle adressen uitwisselen, zodat de kaartjes voor de kerst verstuurd zijn.

NB: Na 9 december verwijder ik alle adressen en andere persoonsgegevens weer.

#junoordzijkaartjesactie

Geef een reactie

Je email adres wordt niet gepubliceerd. Required fields are marked *

Post comment

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.