JUDITH

Judith

Ik heb afgelopen jaren veelvuldig gesproken op events, seminars, congressen en bij bedrijven.

Ik ben Judith, geboren in april 87 te Laren. Gedurende de afgelopen jaren heb ik een bovenmatige interesse ontwikkeld in het menselijk gedrag, het menselijk lichaam en het menselijk brein. En dan vooral in de wisselwerking tussen deze drie. Gelukkig kan ik vanwege mijn ondernemingen hier elke dag mee bezig zijn.

Hier ben ik niet zomaar gekomen. Zonder breakdown geen breakthrough zeggen ze wel eens en dat geldt zeker ook voor mij. Van 2011 t/m 2014 was ik advocaat bij een groot advocatenkantoor op de Zuidas in Amsterdam. Ik maakte werkweken van >60 uur per week en probeerde daarnaast ook op alle andere vlakken de ballen hoog te houden. Ik vergat alleen één ding: het persoonlijke vlak. Dit resulteerde in een heftige burn-out. Ik kon werkelijk waar níks meer, geen gesprek kon er met mij worden aangeknoopt. Mijn hersenen waren op. Noodgedwongen moest ik rust nemen en met mijzelf “aan de slag”.

Een emotioneel en lichamelijk zwaar, maar bovenal mooi herstelproces volgde. Ik ging op ontdekkingstocht naar mezelf en leerde naar mijn hart te luisteren en voor mijn lichaam en geest zorgen. Ik leerde dat ik niet mijn omgeving moest volgen, maar mijn hart. Ik leerde mijzelf accepteren zoals ik ben, mét mijn hooggevoeligheid en mijn huidziekte vitiligo. En ik leerde dat mijn dromen en gevoelens er mochten zijn. Kortom; ik leerde mezelf zijn. 

Mijn ultieme droom is een wereld waarin iedereen zichzelf is. Een wereld waarin iedereen zijn/haar hart volgt, waarin iedereen geniet van het leven, waarin iedereen zichzelf accepteert en waardeert. Ik geloof er heilig in dat dit mogelijk is en dat het voor iedereen haalbaar is om jezelf te zijn en je eigen keuzes te maken.

Om mijn steentje bij te dragen richting deze mooie wereld, heb ik besloten om actief mijn verhaal te delen.

Dat heb ik gedaan in mijn boek ‘Ik was advocaat, nu ben ik mezelf’ en dit doe ik nog steeds dagelijks op social media en als spreker.

Door het delen van mijn verhaal, hoop ik zoveel mogelijk mensen te inspireren en te motiveren om voor zichzelf te kiezen.

Ik geloof erin dat elk mens diep van binnen weet waar hij/zij behoefte aan heeft en diep van binnen weet waar zijn/haar hart ligt. Echter, gedurende het proces van volwassen worden, leren wij onszelf af om hiernaar te luisteren. We willen gewaardeerd worden en zoeken die waardering buiten onszelf. We raken van onszelf vervreemd. Mijn eigen zoektocht naar mezelf maakt mij een ervaringsdeskundige wat betreft dit onderwerp. Hierdoor groeide bij mij de interesse er dagelijks over te leren (ik lees ongeveer 50 boeken per jaar) en daarna de behoefte om anderen die hiermee worstelen te helpen.

Dat helpen doe ik door middel van inspiratiegesprekken, het geven van lezingen, het aanbieden van online cursussen en door het delen van mijn leven op Youtube.

Tot slot geloof ik er in dat een gelukkige en gezonde geest past in een gelukkig en gezond lichaam. Ik train (bijna) dagelijks en ben bewust met voeding bezig. Mindset, voeding, training en rust hangen allemaal met elkaar samen en verdienen allemaal evenveel aandacht en liefde. Samen met mijn vriend Maarten heb ik JUST.thelifestyle opgericht. Een online lifestyle platform waarop we gratis en betaalde content delen om een mentaal en fysiek fitte lifestyle te leven.

Wil je meer van me weten, wil je een keer afspreken of wil je een samenwerking aangaan? Mail naar team@junoordzij.com