INSPIRATIEGESPREK

Inspiratiegesprek

Online koffiedate

Een online koffiedate is iets voor jou als je

 • In een burn-out zit en van iemand die jouw situatie begrijpt wilt horen hoe zij ermee om is gegaan
 • HSP bent en wilt kletsen met een gelijkgestemde
 • Meer zelfliefde wilt ervaren
 • Je iets wilt veranderen, maar je weet niet wat
 • Graag beter voor jezelf wilt gaan zorgen, zowel fysiek als mentaal

En ook als je

 • al wel weet wat je wilt veranderen, maar je weet niet hoe
 • je voor jezelf wilt beginnen, maar je weet niet waar je moet beginnen
 • je minder wilt aantrekken van de mening van anderen
 • wilt sparren over het maken van keuzes
 • je meer uit je leven wilt halen.

Wat levert een online koffiedate jou op?

 • begrip
 • herkenning
 • een stap dichterbij meer zelfkennis en meer zelfvertrouwen
 • je weet beter wat je wilt
 • je begrijpt hoe je inzicht in je passie kunt krijgen
 • je begrijpt hoe je meer rust en meer compassie kunt voelen
 • je begrijpt en weet hoe je in actie kunt komen
 • je weet hoe je een verandering kunt creëren waar je energie van krijgt
 • je wordt blij van jouw leven.

Hoe gaat een online koffiedate in z’n werk?

Voordat we de koffiedate hebben, mail ik je een vragenlijst. Hierdoor kan ik alvast een beeld creëren van hoe jij nu in het leven staat, wat je doet, en waar je voor staat. Dit breekt het ijs alvast voor tijdens het gesprek, omdat ik dan al iets meer over je weet.

Het gesprek duurt een uur en vindt online plaats via Skype of Zoom.

Het doel van het gesprek is jou helpen met de situatie waar je mee worstelt. Ik geloof er heilig in dat ik je sowieso kan helpen, omdat je elke situatie op zoveel verschillende manieren kunt bekijken, dat ik waarschijnlijk op een andere manier kijk, dan hoe jij zelf naar de situatie kijkt. Daarnaast weet ik hoe het is om een burn-out te hebben en ben ik hooggevoelig. Ik voel dus met je mee en begrijp je waarschijnlijk heel goed. Als ondernemer weet ik ook als geen ander hoe het is om vanuit loondienst als zzp’er te beginnen, dus ik kan je goed helpen met de do’s en dont’s. Ik leer je graag wat ik heb geleerd, zodat jij niet in dezelfde valkuilen zult stappen 

Ik ben onbevooroordeeld, empatisch en eerlijk. Mijn enige doel is om jou te helpen bij het kiezen van jouw eigen pad. Ik zal dus nooit dingen zeggen die wellicht in de lijn der verwachtingen van jouw omgeving liggen. Daar heb jij namelijk geen baat bij. Ik zeg eerlijk hoe jij het beste voor jezelf kunt zorgen. En ik beloof je hierbij plechtig dat je daar uiteindelijk zelf het allergelukkigst van wordt.

Wil jij met mij kletsen?

Super leuk! Stuur me een mailtje op team@junoordzij.com, dan plannen we een afspraak. De prijs voor een koffiedate is €150,- excl. btw.

Reviews

Ik weet nu wat ik écht wil

Ik ben de cursus gaan volgen voor een persoonlijke struggle, en dus niet carrière gericht. Ook hiervoor heeft de cursus mij ontzettend geholpen. Ik ben mij gaan realiseren wat ik zelf echt belangrijk vind, en hoe ik op dit punt kan komen. Je merkt echt aan hoe Judith de stof overbrengt dat zij dit echt met heel haar hart doet. Heel veel positiviteit en zelfliefde 🙂
- Nieuwkoop

De online cursus van Judith heeft mij het laatste zetje gegeven om knopen door te hakken.

Het werkboek zet aan tot actie en is duidelijk opgebouwd. Het heeft mij geholpen om de wirwar aan gedachten helder te krijgen. Dankzij het beantwoorden van de vragen werd het voor mij duidelijk wat ik wilde en gaf het mij de zekerheid om het gesprek met mijn werkgever aan te gaan. Hiernaast heb ik waardevolle gesprekken gevoerd met mijn partner, ouders en vrienden door de verschillende vragen te bespreken. De begeleidende filmpjes van Judith gaven mij extra inspiratie en motivatie. Judith is heel toegankelijk en open over haar eigen struggles wat veel herkenning geeft. De cursus heeft mij veel opgeleverd en raad ik iedereen aan die op een kruispunt staat en niet weet welke kant hij/zij op moet.
- Cuijk

Fantastisch & zo waardevol.

Lieve Judith, Wat een onwijs waardevolle cursus. Zo blij dat ik mij dit kadoo heb gegaan. Ik roep al jaren dat ik voor mezelf wil beginnen. Met deze cursus ga ik nu onderzoeken of ik dit ook echt wil. En zal ik straks op mijn 80ste niet denken had ik het toch maar verder uitgezocht.
- Amersfoort

Verhelderend en inspirerend

Judith heeft mij met name geadviseerd op het gebied van mijn carrière, maar ook op andere gebieden. Ze is ontzettend talig, luistert goed en weet de spijker telkens op zijn kop te slaan. De koffiedate heeft meer gebracht dan ik op voorhand hoopte. Judith is objectief en weet je echt die spiegel voor te houden, maar wel op een inzichtelijke en positieve manier. Het gesprek met haar heeft me gemotiveerd en geïnspireerd. Judith is niet zomaar een coach; een gesprek met haar geeft je - naast een verhelderende blik - een totaal andere kijk op de dingen waar je tegen aanloopt, maar vooral op jezelf! Dank hiervoor Judith!

Reactie van het bedrijf

Dankjewel voor deze prachtige review Stacey. Ik heb je met heel veel plezier en liefde geholpen.

- Voorburg

Een bevestiging die ik lange tijd nodig had.

Met een duidelijk diploma zou de 'job van m'n leven' vinden eenvoudig zijn, dacht ik. Jaren bleef ik echter op mijn honger zitten want het bleek niet mijn droombaan te zijn. Toch spreekt hier een gelukkig iemand. Dit kan ik zeggen na m'n gesprek met Judith. Ik was op zoek naar geruststelling, bevestiging en verheldering en ik kreeg ze. Een superfijn, vlot en aangenaam gesprek waar ik m'n verhaal kon doen. Ruimte tot nadenken en emotie, inspirerende uitspraken en nieuwe inzichten. Zelfs mijn jobcoach en mijn eigen traject van telkens weer nieuwe opleidingen brachten deze rust en antwoorden niet. Ik ga met deze koffiedate enthousiast en dankbaar aan de slag. Dankjewel, Judith!

Reactie van het bedrijf

Dankjewel voor deze review Jirka. Ik ben enorm blij dat wij elkaar gesproken hebben en ik jou een stapje in de goede richting kon helpen! Liefs, Judith

- Kruibeke
5 klanten waarderen ons gemiddeld met een 9.6/10

Judith Noordzij

Ik geloof erin dat elk mens diep van binnen weet waar hij/zij behoefte aan heeft en diep van binnen weet waar zijn/haar hart ligt. Echter, gedurende het proces van volwassen worden, leren wij onszelf af om hiernaar te luisteren. We willen gewaardeerd worden en zoeken die waardering buiten onszelf. We raken van onszelf vervreemd. Mijn eigen zoektocht naar mezelf maken mij een ervaringsdeskundige wat betreft dit onderwerp. Hierdoor groeide bij mij de passie en de drang om anderen die hiermee strugglen te helpen. Dit doe ik door middel van het geven van een lezing, door het organiseren van events, en door het delen van mijn leven op Youtube.