INFLUENCER

Influencer

Dagelijks inspireer ik ruim 50.000 volgers op Instagram en Youtube.

Aan de hand van Instagram posts, Instagram story’s, vlogs op Youtube en een eigen podcast serie op Spotify en iTunes deel mijn levensvisie, mijn levensvreugde, mijn kwetsbaarheid en mijn ervaringen in het leven. Elke dag geef ik tips over ondernemen, balans bewaren, goed voor jezelf zorgen, een dagritme bewaren, omgaan met hooggevoeligheid en nog veel meer.

De engagement met mijn achterban is hoog en ik ontvang per dag ongeveer 200 à 250 privé berichtjes van volgers.

Toen ik in 2015 begon met Instagram vond ik het leuk om met mijn omgeving te delen hoe het met mij ging en hoe ik met de uitdagingen in het leven om ging. Inmiddels is het delen niet meer weg te denken uit mijn leven en is het ook een groot onderdeel van mijn business model geworden.

Ik werk graag samen met personen, bedrijven of merken die dezelfde levensvisie delen als ik. Als we bij elkaar passen kunnen we elkaar versterken en ik geloof er heilig in dat je elkaar dan kunt laten groeien.

Ik ben erg selectief in de partijen waar ik mee samenwerk, omdat mijn Instagram mijn persoonlijke pagina is en ik geen wandelend reclamebord ben.

Mocht jouw visie, bedrijf of product goed bij mij passen, of mocht je het gevoel hebben dat we bij elkaar passen, dan kun je me altijd mailen op team@junoordzij.com om te kijken of we iets voor elkaar kunnen betekenen.