Wat is het Fire to Inspire Event?

Het Fire to Inspire Event heb ik ontwikkeld om anderen te bieden wat ik zelf gemist heb toen ik worstelde met de vraag “wie ben ik en wat wil ik?” Het is een interactieve workshop waarin ik de deelnemers aan de hand van bewustwording en opdrachten inspireer en activeer om net als ik bewust te worden van wie je bent, wat bij jou past en wat je wilt doen met je leven.

De vraag “Wat wil ik nu echt?” staat centraal, maar de volgende subvragen komen ook uitvoerig aan bod:

 • Wie ben ik?
 • Hoe komt het dat ik niet weet wat ik wil? en;
 • Hoe kom ik waar ik wil komen?

Hoe ziet een Fire to Inspire Event eruit?

Een Fire to Inspire Event duurt 4 uur, inclusief afsluitende lunch. Het event bestaat uit 3 blokken:

 • blok 1 – kennismaking en mijn verhaal
 • blok 2 – aan de slag met de oefeningen
  • bewustwording van gedrag, gedachtes & patronen
  • bewustwording van keuzes uit het verleden
  • opstellen plan van aanpak voor keuzes in de toekomst
  • bespreken plan van aanpak
 • blok 3 – gezamenlijke lunch – nabespreken

Het Fire to Inspire Event heeft maximaal 15 deelnemers en vindt altijd plaats in vertrouwde setting. We bespreken alles wat jij wilt bespreken en we bespreken niks wat jij niet wilt bespreken.

Voor wie is het Fire to Inspire Event geschikt?

Voor iedereen die zich op welke wijze dan ook door mij en door anderen wil laten inspireren 🙂

Meer specifiek voor iedereen die speelt met de vraag “Wat wil ik nu eigenlijk echt?” en voor iedereen die diep van binnen al wel weet wat ze écht willen, die maar nog teveel beren op de weg zien om die droom achterna te gaan of überhaupt niet weten hoé die droom achterna te gaan.

Wat levert het Fire to Inspire Event op?

Sowieso heel veel inspiratie. Maar daarnaast gaan de deelnemers aan het einde van de workshop naar huis met een waardevol inzicht over wat ze écht willen en met een praktische handleiding & stappenplan om hier thuis verder mee aan de slag te gaan.

Investering?

De workshop kost €130,- incl. btw, koffie, thee, snacks en lunch

Erbij zijn?

Klik hier om een ticket voor een Fire to Inspire Event te kopen!

Voor vragen over wat dan ook of bij twijfel of de workshop voor jou toepasselijk is, mag je me altijd mailen op junoordzij@outlook.com. Ik beantwoord je vragen heel graag! 🙂

Reviews

Ik heb bij Judith het Fire to Inspire event gevolgd. Compleet uit mijn comfortzone maar zo de moeite waard! Ze deelt haar eigen verhaal en door middel van oa opdrachten laat ze je anders kijken naar je vraagstuk. Ook het contact met de andere deelnemers was erg fijn. Heel veel herkenbaarheid! En we sloten af met een heerlijke lunch! Het was ontzettend waardevol! Dus bij twijfel, doen! 🙂

Voor mij was het Fire to Inspire event het zetje wat ik nodig had. Ik heb een aantal handvatten waarmee ik volgende stappen heb gezet en kan zetten. Judith stelt zich kwetsbaar en open op wat resulteert in veel vertrouwen binnen de groep deelnemers. Dit maakt het makkelijker om je eigen verhaal te delen.

Zeer interessant event om eens anders naar jezelf te kijken. Ook het sparren met onbekenden was voor mij erg fijn en verhelderend. Ik ben door het event stappen aan het maken richting een carrière switch, zonder deze ochtend had ik dit waarschijnlijk nog lang uitgesteld.

Tijdens het Fire to Inspire evenement in Utrecht ontmoette ik Judith voor het eerst in persoon. Door haar eigen openheid, kwetsbaarheid en eerlijkheid was de sfeer tussen alle 12 deelnemers erg fijn. Ik voelde me op me gemak en durfde mijn verhaal te delen. Ik heb nieuwe inzichten opgedaan waarmee ik aan de slag kan. Momenteel zit ik nog thuis met een burn-out en is mijn “wat wil ik”-vraag nog erg op de voorgrond, maar door het event heb ik handvatten gekregen en vooral meer rust gekregen. Wat het ook wordt, wanneer het ook gebeurt, hoe je het ook aanpakt: het is oké. Bedankt Judith!

Ik heb het event als heel prettig ervaren! Van te voren wist ik niet zo goed wat ik kon verwachten maar ik ben blij dat ik gegaan ben. De sfeer in de groep was goed en de ochtend heeft me nieuwe inzichten gegeven. Door de opdrachten heb ik nu een stappenplan waar ik achter sta en mee aan de slag kan. Sommige belemmeringen blijken helemaal geen belemmerig te zijn:) heel fijn om eens van anderen die mij niet kennen te horen hoe zij tegen bepaalde punten aankijken.

Bijzondere ervaring om meegemaakt te hebben! Je gaat gegarendeerd met een mooi inzicht de deur uit.

Wat een geweldig event heb ik bijgewoond! Last minute besloten mij nog aan te melden, wat ben ik blij dat ik dat gedaan heb! Sparren met anderen over vragen als wie ben je, welke dingen doe je graag, waar krijg je energie van. Wat een herkenning in elkaars verhalen en inspiratie die je elkaar kunt geven. Judith, bedankt voor de toffe sessie en zó fijn dat je dit soort dingen organiseert.