Burn-out platform lidmaatschap

In maart ’22 heb ik het burn-out platform opgericht. Het burn-out platform is letterlijk wat de naam al zegt: een platform voor alle mensen die een link hebben met het thema burn-out. Doordat ik zelf een heftige burn-out heb gehad, weet ik hoe fijn het is om een plek te hebben met like minded mensen. Dus ik heb die plek gecreëerd! 

Op 1 november ’22 heb ik het stokje wat betreft het beheren van het burn-out platform overgedragen aan Charlie van Trommelen. Ik ben nog wel aan het platform verbonden.

Het burn-out platform is een online plek waar je het volgende vindt:

  • Gelijkgestemden

  • De mogelijkheid om in een vertrouwde setting vragen te stellen en te praten

  • Begrip

  • Hulp

  • Tips & trics

  • Kennis in de vorm van trainingen die je kunt volgen
     

Het platform is een ontmoetingsplek voor mensen die in een burn-out zitten en hier over willen praten met anderen die in een burn-out zitten. Uiteraard is er ook plek voor mensen die (nog) niet in een burn-out zitten en die tips willen krijgen hoe ze een burn-out kunnen voorkomen. 

De topics

Op het platform vind je de volgende topic-boards:

* Ik zit in een burn-out
* Ik zit (nog) niet in een burn-out, maar hoe voorkom ik het?
* (Angst voor) een tweede burn-out
* Burn-out herstel
* Deel of vraag tips
* Koffie-, wandel- of kletsmaatje
* Vraag het Charlie
* Professionals die hulp bieden bij een burn-out

Als dit jou aanspreekt en je hierover wilt lezen en praten met anderen, meld je dan vooral aan door op ‘word lid’ te klikken kom je naar de aanmeld pagina.

Je hoeft dus niét perse in een burn-out te zitten om op het platform te komen. Ook mensen die al uit een burn-out zijn maar er graag over willen blijven praten, of die bang zijn voor een terugval, zijn welkom. 

Professionals die mensen met een burn-out kunnen helpen zijn óók van harte welkom. 

Het burn-out platform kost €6,99 (incl. btw) per maand Na afloop van je eerste aankoop periode wordt jouw abonnement automatisch voor dezelfde duur verlengd. Opzeggen kan maandelijks. Mail dit dan uiterlijk één week voor afloop van je abonnement naar team@junoordzij.com.