Burn-out platform lidmaatschap

In maart ’22 heb ik het burn-out platform opgericht. Het burn-out platform is letterlijk wat de naam al zegt: een platform voor alle mensen die een link hebben met het thema burn-out.

Doordat ik zelf een heftige burn-out heb gehad, weet ik hoe fijn het is om één online plek te hebben waar je het volgende vindt:

  • Gelijkgestemden
  • De mogelijkheid om in een vertrouwde setting vragen te stellen en te praten
  • Begrip
  • Hulp

Dat vind je dus allemaal hier. Het platform is een ontmoetingsplek voor mensen die in een burn-out zitten en hier over willen praten met anderen die in een burn-out zitten. Uiteraard is er ook plek voor mensen die (nog) niet in een burn-out zitten en die tips willen krijgen hoe ze een burn-out kunnen voorkomen. 

Op het platform vind je de volgende boards:

* Ik zit in een burn-out
* Ik zit (nog) niet in een burn-out, maar hoe voorkom ik het?
* (Angst voor) een tweede burn-out
* Burn-out herstel
* Deel of vraag tips
* Koffie-, wandel- of kletsmaatje
* Mijn partner (of andere dierbare) zit in een burn-out
* Vraag het Judith
* Professionals die hulp bieden bij een burn-out
* Judith over burn-out in de media 

Als dit jou aanspreekt en je hierover wilt lezen en praten met anderen, meld je dan vooral aan <3 Je hoeft dus niét perse in een burn-out te zitten om op het platform te komen. Ook mensen die al uit een burn-out zijn maar er graag over willen blijven praten, of die bang zijn voor een terugval, zijn welkom. 

Professionals die mensen met een burn-out kunnen helpen zijn óók van harte welkom. 

Het burn-out platform kost €3,99 (incl. btw) per maand Na afloop van je eerste aankoop periode wordt jouw abonnement automatisch voor dezelfde duur verlengd. Opzeggen kan maandelijks. Mail dit dan uiterlijk één week voor afloop van je abonnement naar team@junoordzij.com.

Burn-out Breakthrough cursus

Wie graag meer wil leren over het herstel van een burn-out, kan de Burn-out Breakthrough cursus volgen.

De cursus is speciaal voor mensen die nu in een burn-out zitten of er tegen aan zitten. In de cursus gaan we onder andere in op:

  • Acceptatie
  • Omgaan met het gevoel van falen & schaamte
  • Omgaan met onbegrip van je omgeving
  • Herstel
  • Voeding, sport en slaap
  • Hoe je je leven weer oppakt als je verder bent in het herstelproces.

 

De cursus creëert begrip en bewustwording en ik geef je handvatten, herkenning en veel tips d.m.v. video’s, stukjes tekst en opdrachten.

Je leert meer begrip voor de situatie en voor jezelf te krijgen, wat de situatie meteen al draaglijker maakt. Ik deel veel persoonlijke ervaringen en daarnaast deel ik de lessen die ik heb geleerd als burn-out coach de afgelopen 5 jaar. 

Er is écht licht aan het einde van de tunnel. Tijdens en na het doen van deze cursus, ga je geloven en inzien dat er betere tijden aankomen.

De cursus kost €84,99 en voor members van het Burn-out platform staat er een kortingscode van €10,- op het platform. 

Uiteraard is er geen tijdslimiet aan de cursus verbonden, je kunt ‘m na aanschaf volledig in je eigen tijd volgen en bekijken.